Romana English
office@netvisionsoft.ro
+40 344 801 638

Consultanta si training

Consultantii NETVISIONSOFT analizeaza procesele de business din cadrul companiei client, intocmesc specificatia de business si stabilesc configurarile necesare pentru implementarea solutiei in cadrul companiei client.
In prima faza este prezentata solutia standard, de baza, de la care ulterior se face trecerea catre solutia personalizata. Se procedeaza astfel pentru ca reprezentantii clientului sa inteleaga functionalitatile standard ale solutiei ce se va implementa, inainte de inceperea sesiunilor de analiza. La sfarsitul acestei intalniri este necesar ca toti participantii sa aiba o viziune comuna asupra solutiei.

Pe parcursul sesiunilor de analiza, reprezentantii NETVISIONSOFT preiau treptat cerintele echipei companiei client. Practic, in acest moment se face o planificare de ansamblu a activitatii de training, definindu-se scenarii pentru fiecare proces ce va fi implementat in cadrul sistemului.

Echipa de dezvoltare NETVISIONSOFT, intelegand nevoile de business ale clientilor, poate realiza extensii şi adaptări funcţionale ale programului, bazate pe cerintele specifice ale acestora. Vor fi detaliate procesele de business din cadrul organizatiei si vor fi analizate modificarile dorite de catre beneficiar in urma implementarii noului sistem informatic.

Consultantii NETVISIONSOFT analizeaza specificul business-ului companiei client, oferind solutii de implementare si de optimizare a activitatii.

Echipele de implementare stabilesc informatiile ce vor fi migrate din aplicatiile existente in sistemul implementat, precum si strategia de migrare a datelor.