Romana English
office@netvisionsoft.ro
+40 344 801 638

Scurta prezentare

NETVISIONSOFT este o companie cu capital privat - integral romanesc, infiintata in 2002 in scopul dezvoltarii si implementarii de solutii software care sa acopere nevoile diverse ale mediului de afaceri. Prin calitatea produselor si prin deschiderea catre nou, NETVISIONSOFT se prezinta ca o companie de viitor in domeniul tehnologiei informatiei.

Avand o echipa de profesionisti tanara si dinamica, NETVISIONSOFT a raspuns prompt solicitarilor primite din partea unor companii nationale si internationale, oferind solutii software performante.

Prin furnizarea unor produse bazate pe tehnologii de ultima ora si implementarea acestora cu succes, NETVISIONSOFT a demonstrat ca este o companie care are drept principiu fundamental proiectarea si crearea de produse de inalta calitate, pliate pe necesitatile clientilor sai, devenind astfel din simplu furnizor de solutii IT, un partener de incredere in procesul de dezvoltare al acestora.

Avantajele NETVISIONSOFT

PROFESIONALISM – intotdeauna am reusit sa finalizam cu succes implementari software complexe, punand in slujba clientilor nostri cele mai moderne solutii, la standarde ridicate. Ne place sa venim cu idei si abordari inovative, sa imbinam creativitatea cu experienta practica si cunostintele teoretice necesare pentru a gasi cele mai bune solutii.

ATITUDINE – relatiile de buna colaborare cu clientii s-au consolidat pe baza unei atitudini corecte si proactive din partea noastra. Feedback-ul clientului este un element esential pentru imbunatatirea continua a calitatii si diversitatii serviciilor noastre, asigurandu-se evidenta si controlul strans al termenelor si conditiilor de executie.

EFICIENTA
Prin folosirea unei singure platforme software integrate ce dispune de module specifice fiecarui departament in parte (contabilitate, resurse umane, salarizare, parteneri, stocuri, lucrari si productie, magazin vanzare, document management, workflow, customer relationship management, business intelligence) se realizeaza eficientizarea activitatilor din cadrul companiei client;

Prin gestiunea centralizata si complet automatizata a tuturor documentelor electronice ale organizatiei se ofera acces rapid si sigur la informatii; de mentionat - eliminarea muncii redundante;
Prin urmarirea si controlul in detaliu a resurselor materiale si umane alocate fiecarei activitati si prin reducerea timpilor de procesare a datelor se obtine reducerea cheltuielilor;

Prin implementarea de circuite automate de parcurs al documentelor electronice, orice informatie va ajunge in mod automat numai la acei membri direct interesati in consultarea sau editarea respectivei informatii. Astfel este generata o mai stransa colaborare intre membrii organizatiei;

Prin posibilitatea consultarii directe a “fondului comun de cunostinte” este permisa o planificare corecta a resurselor alocate noilor activitati. Aplicatia inregistreaza toate evenimentele importante derulate pe parcursul realizarii unei lucrari, ceea ce va constitui o importanta sursa de inspiratie pentru toate actiunile viitoare ale organizatiei;
Prin asigurarea managementului paralel al mai multor locatii / puncte de lucru.

TEHNOLOGIE – reprezinta o prioritate pentru noi. Prin investitii permanente cautam sa asiguram angajatilor nostri cele mai noi tehnologii, pentru ca acestia sa poata oferi o calitate mereu imbunatatita a produselor si serviciilor, la nivelul tehnologic al momentului.

FLEXIBILITATE – putem oferi o gama larga de produse software perfect adaptate dorintelor clientilor. La solicitatea acestora avem posibilitatea de a modifica produsele oferite in timpul cel mai scurt, astfel incat schimbarile intervenite pe parcursul derularii unei implementari sa nu afecteze derularea proiectului pe ansamblu. Noi respectam clientii si ne adaptam nevoilor lor.

ADAPTABILITATE – modificarea produselor si serviciilor oferite in conformitate cu cerintele impuse de legislatia in vigoare.