Romana English
office@netvisionsoft.ro
+40 344 801 638

Implementare si mentenanta

Metodologia de implementare, alaturi de instrumente software dedicate gestiunii serviciilor si de personalul calificat, asigura o implementare rapida si eficienta a solutiilor, garantand timpii de raspuns la toate cerintele aparute ante si post implementare. In functie de activitatea, marimea si gradul de adaptabilitate al companiei, se poate alege o anumita tipologie de implementare, care sa asigure exploatarea optima a sistemului.

Dupa finalizarea proiectului de implementare si trecerea aplicatiei software in exploatare, intre furnizor si client se semneaza un contract de mentenanta si suport. Este foarte important ca dupa ce un soft este dezvoltat sa fie asigurate servicii de mentenanta si eventualele probleme sa fie rezolvate rapid.

Mentenanta presupune actualizari ale solutiilor software cu versiuni noi, care aduc imbunatatiri functionale, corectii de program si actualizari legislative.

Fiecare client beneficiaza de un contract anual de mentenanta in baza caruia are acces la versiuni noi ale produsului. Mentenanta este absolut necesara intru-cat nevoile care apar odata cu dezvoltarea afacerii si dezvoltarea industriei de software nu mai pot fi satisfacute de functionalitatile neactualizate ale solutiei informatice. Acest lucru poate duce la nevoia de a schimba integral sistemul software, ceea ce ar fi mult mai costisitor decat plata lunara a mentenantei.