Romana English
office@netvisionsoft.ro
+40 344 801 638

Outsourcing

Outsourcing - servicii de externalizare pentru toate fazele de dezvoltare ale unui proiect, incepand cu analiza si elaborarea specificatiilor functionale, continuand cu dezvoltarea si testarea, si, in final, implementarea.

Externalizarea are rolul de a ajuta companiile sa functioneze bine in competenĊ£ele lor de baza si de a atenua lipsa de calificare sau de expertiza in cazul in care doresc sa externalizeze.

Outsourcing-ul poate oferi o flexibilitate mai mare si control. Externalizarea permite companiilor sa achite numai serviciile de care au nevoie, atunci cand au nevoie de ele.
De asemenea, reduce necesitatea de a angaja si de a instrui personal specializat si reduce cheltuielile de capital si de exploatare.

Echipa NETVISIONSOFT isi propune in permanenta sa aduca clientilor sai noi valori prin punerea in aplicare a celor mai bune solutii de inalta calitate, care sunt cu siguranta adaptate nevoilor lor.

Oferim servicii software externalizate la un cost eficient, care permit clientilor nostri sa se concentreze asupra proceselor de business si sa fie cu un pas inaintea concurentei.