Romana English
office@netvisionsoft.ro
+40 344 801 638

Dealer Management System

Solutia DMS (Dealer Management System) dezvoltata de catre NETVISIONSOFT este un pachet software creat special pentru industria auto. Vorbim despre o solutie software completa, care simplifica operatiunile zilnice si permite dealerilor din industria auto sa isi sporeasca performanta si eficienta.

Functionalitati:

este o aplicatie integrata, ce functioneaza la standarde ridicate si permite luarea unor decizii rapide si corecte, avand ca suport informatiile necesare activitatii;

este atent adaptata nevoilor dealerilor, acestia nu trebuie sa isi modifice procesele si procedurile pentru a se adapta cerintelor sistemului DMS;

ofera uneltele necesare pentru sporirea profitului, productivitatii, eficientei, pentru reducerea cheltuielilor, toate acestea conducand la cresterea satisfactiei clientului.


Incepand cu decembrie 2012, NETVISIONSOFT este furnizor certificat DMS pentru Ford Romania.
Acest lucru confirma performanta solutiilor software oferite de catre NETVISIONSOFT clientilor sai, in scopul eficientizarii procesului decizional, prin oferirea unei imagini complete si corecte a tuturor elementelor ce compun businessul in sine, precum si prin interconectarea cu sistemele FORD (garantii, nomenclatoare piese, nomenclatoare manopera, informari, informatii financiare).

Certificat