Romana English
office@netvisionsoft.ro
+40 344 801 638

Termeni si conditii

VA RUGAM SA CITITI TERMENII DE UTILIZARE CU MARE ATENTIE, INAINTE DE A ACCESA ACEST SITE WEB. UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB INDICA ACCEPTAREA TERMENILOR MENTIONATI.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate contine informatii cu privire la practicile noastre de confidentialitate pentru intregul site NET VISION SOFT.

1. Colectarea si folosirea informatiilor. In cadrul site-ului, vi se ofera posibilitatea de a ne contacta prin e-mail pentru a pune intrebari sau pentru a face comentarii si sugestii. La randul nostru, in scopul onorarii corecte a cerintelor Dvs., va putem solicita informaţii suplimentare cu caracter personal, cum ar fi numele si numarul dumneavoastra de telefon, adresa de e-mail.
NET VISION SOFT este singurul detinator al datelor despre clienti colectate pe acest site, nu vom distribui aceste informatii altor persoane. NET VISION SOFT respecta dreptul dumneavoastra la intimitate pe perioada utilizarii site-ul nostru.
Scopurile colectarii şi prelucrarii datelor de catre NET VISION SOFT sunt:

  • transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea NET VISION SOFT fata de persoana dumneavoastra;
  • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea NET VISION SOFT fata de persoana dumneavoastra;
  • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii, inclusiv expedierea premiilor castigate.

2. Securitate. Site-ul nostru ia toate masurile de precautie pentru a proteja informatiile referitoare la utilizatorii nostri, atat online cat si offline.

3. Linkuri. Site-ul NET VISION SOFT contine legaturi catre alte site-uri. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca NET VISION SOFT nu este raspunzator pentru politica de confidenţialitate a altor site-uri, nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau. Utilizatorii nostri trebuie sa fie atenti atunci cand acceseaza un link, pornind de la site-ul nostru, şi sa citească declaratiile de confidentialitate ale fiecarui site care colecteaza informatii de identificare personala. Declaratia noastra de confidentialitate se aplica doar la informatiile colectate de site-ul NET VISION SOFT.

4. Optiuni. Utilizatorilor nostri le este acordata oportunitatea de a alege daca informatiile lor pot fi utilizate in scopuri cum ar fi, de exemplu, inscrierea la newsletter. Noi adaugam utilizatorii la listele noastre doar atunci cand acestia isi dau in mod expres acordul sa fie adaugati. In cazul in care, in orice moment, decideti ca nu mai doriti sa primiti aceste notificari, trebuie doar sa trimiteti un email la office@netvisionsoft.ro la cu subiectul: "dezabonati-ma de la newsletter".

5. Notificari şi modificari. Atunci cand vom decide modificarea politicii noastre de confidentialitate, vom posta o notificare cu aceste schimbari, astfel incat utilizatorii nostri sa fie constienti de modificarile aduse la informatiile pe care le colectam, modul in care acestea sunt utilizate, si in ce conditii. Daca la un moment dat ne vom hotari sa utilizam informatiile de identificare personala in alt scop decat cel declarat la momentul cand acestea au fost colectate, vom notifica utilizatorii prin e-mail. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege daca vom putea sau nu folosi informatiile lor in alt scop. Informatiile vor fi folosite in concordanta cu politica de confidentialitate in vigoare la data colectarii acestora.

6. Intrebari. Daca aveti intrebari sau daca veti considera ca incalcam prezenta politica de confidentialitate, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office@netvisionsoft.ro.

Politica de legalitate

Nicio informaţie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii în general si produse sau servicii software in special, venind din partea NET VISION SOFT.
Informatiile publicate pe acest site sunt supuse urmatoarelor termene si conditii:

1. Utilizarea informatiilor. Puteti vizualiza, copia, tipari si distribui materiale de pe acest site doar daca:

  • sunt folosite exclusiv in scopuri personale, de informare si necomerciale;
  • nu sunt modificate in niciun fel;
  • isi pastreaza toate notificarile referitoare la drepturile de autor incluse in partea de jos a fiecarei pagini;
  • nu sunt folosite intr-o maniera care ar putea defaima, afecta sau prejudicia reputatia NET VISION SOFT sau a produselor sale.

2. Continutul site-ului. Garantii. Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. NET VISION SOFT nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar va aducem la cunostinta ca vom depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor greseli aparute.
De asemenea, nu putem oferi nicio garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau altor componente care ar putea dauna utilizatorilor.

3. Informatii referitoare la drepturile de autor. Toate materialele din acest site sunt supuse regulilor dreptului de autor. Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea NET VISION SOFT, care isi rezerva dreptul de a modifica/revizui continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila. Intregul continut al site-ului www.netvisonsoft.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la paginile, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de NET VISION SOFT.